Sallys sida

Jag är en brun flatflicka vid namn Sally. Fast i stamtavlan heter jag Dafnes Nymve. Jag är född den 30 oktober hos Dafnes.

lördag, november 25, 2006

Monster

Jag har en pussvänlig nos mé :-)!!
Hej!
Nu har lillhusse Linus flygit upp till Uppland, Uppsala. Jag fick följa med till KallingeFlyg. Åhh... ni ska veta att det fanns STORA faliga monster där.... Dom bara stod och titta på mig.. Så det var bäst att jag morrade lite på dom för att skydda husse och lillmatte!! Men vad hjälpte det?? Sen så startade dom motorerna och då fick jag sitta i bilen.. Sen så sa lillmatte så här till mig "- Sally, nu åker Linus upp i luften med ett monster"... vaaa?? tänkte jag.. har monstret tagit MIN ´Linus??... Efter det så kom ett till.. och en annat massa folk steg in... då tänkte jag att det var det väärstra monstret i hela väärlden. Sen så åkte vi hem, och jag kunde bara inte hålla mig, så jag skvallrade lite för matte..

Idag säger lillmatte att jag o Abbe ska sitta i hundgården för att vi ska städa.. och tydligen fick jag (sally) inte vara med att hjälpa till.. konstigt tycker jag..
Ha det bra!!
Kramisar
Sally